30 Nisan 2013 Salı

Göğüs Büyütme Egzersizleri Rehberi


Göğüs büyütme egzersizleri ile istediğiniz göğüs oranına sahip olun.

Kıvrımlarınızı ortaya çıkaran seksi kıyafetler almanın zamanı geldi. 


Vücudunuzun her kadınsı parçasına tam anlamıyla sıkı sıkı sarılan ve içinde göğüslerinizin nasıl görüneceğini düşünmekten korkmayacağınız elbiseler giymeye başlayacaksınız!


En sonunda yakışıklı erkeklerin dikkatini çekmeye başlayacaksınız :-)


Bu Bilginin Şu Ana Dek Duyduğunuz, Gördüğünüz veya Denediğiniz ve Göğüslerinizi Bu Derece Büyüteceğini Söyleyen Herhangi Başka Bir Bilgiden Farklı Olduğunu ve Herşeyi Değiştireceğini 

Garanti Ederim… 

Şu ana dek internette gördüğünüz bilgilerin hemen hemen tamamı gayet basit bir açıklamaya sahip hepsi size "vücudunuzdaki östrojen (kadınlık hormonu) seviyenizi arttırmanızı" söylüyorlar. Kulağa gayet mantıklı geliyor, değil mi? Östrojen, göğüslerinizin büyümesini kontrol eden hormon, yani bu hormondan ne kadar çok salgılarsanız o derece  büyük ya da büyütülmüş göğüslere sahip olacaksınız…. TAMAMEN YANLIŞ! Göğüs büyütme egzersizleri bu kadar basit değildir.


İlk zamanlarda yaptığım en büyük hata Östrojen üzerine odaklanmaktı… yani "kadınlık hormonu"na. Ancak gerçekte – hepimizin vücudunda göğüslerimizi istediğimizde kap 10'a çıkaracak kadar çok östrojen bulunuyor! 


Ama aslında gerçek sır şu ki, Östrojen ve göğüs büyümesini baskı altında tutan diğer hormonları kontrol ederek daha büyük göğüslere ulaşabiliriz.




Göğüslerinizi daha dolgun ve dik hale getirecek günlük yiyecekler - (ipucu – bunları yedikten sonra bir daha asla küçük göğüsleriniz olduğundan şikayet etmeyeceksiniz!)

İnsanı Hayrete Düsüren Gögüs Masaji - büyüme hormonlarini direkt olarak gögüslerinize yöneltecek (ipucu - Yatmadan önce yapilacak bu basit masaj, gögüslerinizi inanilmaz kisa bir zaman içerisinde tamamen dolgun ve gece boyunca da yuvarlak bir hale getirecek!)
Östrojen konusundaki gerçekler ve gögüslerinizin büyümesi için gerçekte ne kadar tüketmeniz gerektigi. Hangi göğüs büyütme hareketleri işe yarar. Hepsini öğreneceksiniz.


Kendi göğüs büyütme kreminizi nasıl yapacaksınız. Sakın işe yaramayan pahalı reçetesiz kremlerden satın almayın. Onun yerine, bulabileceğiniz en tesirli çözümleri üreten şu basit tariflerden birisini kullanın.
Göğüslerinizi anında büyük gösterecek şu 5 egzersizi uygulayın. Göğüslerinizi anında büyük gösteren en iyi göğüs büyütme egzersizleri – bunları ev ortamında yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak ve bu egzersizlerle göğüslerinizin görüntüsünü orijinal hallerine göre İKİ KATINA çıkarabileceksiniz!
Göğüslerinizi Anında daha büyük gösteren Giyinme ve Moda Sırları - İşte şimdi tam da burada hangi kıyafetlerin göğüslerinizi daha büyük ve alımlı göstereceğini ve – hangilerinin de göstermeyeceğini açıklayacağız!
SÜPER BÜYÜME Günlük Programı - Bu program, yüzlerce kadının göğüslerini 1-2 kap boyu hatta 3 kap boyu büyütmelerinde onlara yardımcı olmuştur!